Ταλιμπαν Καμπουλ : Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τη φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην ...

Ταλιμπαν Καμπουλ : Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τη φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην .... Οι ταλιμπάν ανέλαβαν την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ. Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ.

Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του . 'εμμεση κριτική μέρκελ για την . Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη .

Αφγανιστάν: Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν - Χάος στην πρωτεύουσα
Αφγανιστάν: Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν - Χάος στην πρωτεύουσα from www.voria.gr
Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd: Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ. 'εμμεση κριτική μέρκελ για την . Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του . Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη . Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer.

«οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική .

Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική . 'εμμεση κριτική μέρκελ για την . Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει. Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του . Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη . Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ και το βράδυ της κυριακής οι επικεφαλής τους έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, αφότου οι . Οι ταλιμπάν ανέλαβαν την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ. Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd:

Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ και το βράδυ της κυριακής οι επικεφαλής τους έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, αφότου οι . Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες .

"Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ...
"Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ... from 3.bp.blogspot.com
Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ και το βράδυ της κυριακής οι επικεφαλής τους έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, αφότου οι . Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd: Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική . Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ.

Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει.

«οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική . Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd: Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη . Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . 'εμμεση κριτική μέρκελ για την . Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ και το βράδυ της κυριακής οι επικεφαλής τους έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, αφότου οι . Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ. Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει. Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του .

Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του . Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες .

Αφγανιστάν: Αμερικανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο ένοπλους ...
Αφγανιστάν: Αμερικανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο ένοπλους ... from tomanifesto.gr
Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd: Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη . 'εμμεση κριτική μέρκελ για την .

Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν.

Οι ταλιμπάν ανέλαβαν την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ. Δευτέρα, 16 αυγ 2021 18:52 upd: Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ και το βράδυ της κυριακής οι επικεφαλής τους έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο, αφότου οι . Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν επιμένουν ότι μπήκαν στην καμπούλ για να εγγυηθούν την «ασφάλεια»… οι δυνάμεις των μουτζαχεντίν έδωσαν συνέντευξη . Αφγανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο associated press ότι οι ταλιμπάν βρίσκονταν στις περιοχές kalakan, qarabagh και paghman στην καμπούλ. Μουτζαχεντίν των ταλιμπάν στην πόλη κανταχάρ την οποία κατέλαβαν πριν από δύο ημέρες epa/stringer. Παρά τις προειδοποιήσεις η γερμανία δεν εκτίμησε με το σωστό τρόπο την τροπή των πραγμάτων με τους ταλιμπάν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική . Ενώ οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την καμπούλ, οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες έχουν ήδη αναχωρήσει. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες . 'εμμεση κριτική μέρκελ για την . Χάος επικρατεί στην καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του .

0 Response to "Ταλιμπαν Καμπουλ : Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τη φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel